NEPŘEHLÉDNĚTE:

Vivamus luctus egestas leo. Phasellus enim erat, vestibulum vel, aliquam a, posuere eu, velit. Suspendisse sagittis ultrices augue.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

(Po-pá 8:00 - 16:00)

Lázeňský zpravodaj

Za odpočinkem a relaxací

Těšíme se, co nám následující rok přinese a pevně věříme, že bude ve všech ohledech pozitivnější než ten předchozí. Teď je ten správný čas na plánování pobytu v příštím roce. Rádi bychom Vás informovali, že na www.pobytyproseniory.cz již v tuto chvíli naleznete aktualizované ceníky téměř všech pobytových balíčků. Nyní můžete začít směle plánovat příští dovolenou, nebo jen vybírat vánoční dárky pro blízké ve formě dárkových poukazů na seniorské pobyty v lázních či hotelech. Pokud si nejste jisti, nechte celý výběr na obdarovaném a zvolte dárkový poukaz na finanční hodnotu. Níže v tomto článku se podíváme na hotely, které měly největší úspěch a jimiž se můžete nechat inspirovat.

Lázně Poděbrady - hotel Bellevue - Tlapák

Západočeský lázeňský trojúhelník

Jednou z nejoblíbenějších destinací, ne-li nejoblíbenější vůbec, je bezpochyby lokalita zvaná západočeský lázeňský trojúhelník, pod kterou se skrývají Mariánské LázněKarlovy Vary a Františkovy Lázně. Věříme, že ani jednoho ze zástupců není třeba nikterak důkladně představovat, jedná se totiž o nejnavštěvovanější lázně v České republice. Například v Mariánských Lázních jste si oblíbili čtyřhvězdičkové hotely Cristal Palace a hotel Sun, které jsou v samém srdci lázní a nabízejí velice výhodné pobytové balíčky. V Karlových Varech bychom Vám rádi doporučili Hotel Lafonte, nacházející se v klidné lokalitě, přesto s dobrou dostupností do lázeňského centra a nesmíme zapomenout na Hotel Astoria, který se pyšní dokonalým umístěním naproti Mlýnské kolonáde. Ve Františkových Lázních to nemůže být nikdo jiný než naše dlouholetá stálice Spa & Kur hotelů Harvey a Praha, které svým hostům nabízejí komfortní ubytování s výborným servisem ve zrekonstruovaných prostorech.

Mariánské Lázně - Zpívající fontána

Největší středočeské lázně

Lázně Poděbrady nabízejí lázeňským hostům krom své vyhlášené léčebné péče zaměřující se na onemocnění srdce a pohybového aparátu také nádherný lázeňská areál, který je chloubou a zároveň centrem celého města. Lázeňské centrum je plné parků, fontán a příjemných míst, kde lázeňští hosté mohou na chvíli zastavit a nasávat atmosféru, nejlépe v jedné z mnohých útulných kaváren. Téměř všechny hotely, s výjimkou hotelu Zámeček, jsou rozesety kolem lázeňské kolonády a nabízejí tak hostům výbornou docházkovou vzdálenost na vše potřebné, ať už se jedná o léčebné služby, stravování či kulturní akce pořádané na kolonádě. Za vyzdvihnutí určitě stojí hlavní lázeňský hotel Libenský, který se pyšní čtyřmi hvězdami a umístěním přímo naproti květinovým hodinám. Vzhledem ke všem službám, které nabízí pod jednou střechou je vyhledávaným cílem hostů.

Luhačovice - Jurkovičův dům

Relaxace v jedinečném prostředí

A třetici nejnavštěvovanějších a zároveň nejoblíbenějších lokací z našeho portálu uzavírají Lázně Luhačovice. Ty jsou místem, které je nejvíce propojené s okolní přírodou, o čemž svědčí všudypřítomná zeleň a vysoký počet minerálních pramenů. Jedním z nejznámějších vůbec je poté místní Vincentka. Zdejší lázeňský areál je znám nádherným parkem s nově zrekonstruovanou kolonádou a dále typickou Jurkovičovou architekturou lázeňských domů a hotelů. Oblíbený Lázeňský dům Praha se nachází pouze pár minut klidnou chůzi od kolonády a pramenů. Hostům nabízí týdenní pobyty za velmi výhodných podmínek, jejichž součástí jsou i společenské a kulturní večery. Pokud preferujete kratší pobyty ve všední dny, doporučujeme Vám Relaxační pobyt na 4 noci ve Vile Antoanetě, která je komplexem několika budov a nabízí svým hostům ubytování a služby na vysoké úrovni.

Nákupní košík